MC WOK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1726 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mc Wok. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 21:28 lekkere wok box, snel geleverd
4 feb 2024 om 20:10 Super lekker en de porties zijn prima! Wij hebben lekker gegeten
20 jan 2024 om 9:40 Noodles te lang gekookt en saus zat weinig smaak aan
8 jan 2024 om 20:45 Zoals altijd heeft het weer TOP gesmaakt!!! Vanwege het weer nu laten bezorgen, maar in de sfeervolle zaak net zo lekker en is de service perfect! Ga zo door en tot een volgende bestelling!
5 jan 2024 om 22:31 Lekker snel bezorgd en zoals altijd heerlijk!
28 dec 2023 om 14:39 Een lekke verpakking ontvangen. Melding van gemaakt. Nieuwe mogen ontvangen. Gerecht met oestersaus was redelijk, maar niet zo smakelijk als je zou kunnen verwachten. Beetje vlak...
14 dec 2023 om 20:48 Zoals altijd lekker. Wel maar 3 sterren omdat 1 van de bestellingen niet klopte. Noedels gekregen in plaats van rijst…
3 dec 2023 om 16:03 Top en goede bezorging enz.
28 nov 2023 om 19:03 Lekker gezond eten, wel erg duur geworden. Jammer dat ik sommige ingrediënten niet ben tegen gekomen die ik wel besteld had (droge uitjes en champignons 3 stukjes bijvoorbeeld) betaal je wel bijna een euro voor.. verder lekker, heet en gezond gegeten
15 nov 2023 om 21:10 Wederom top, 4 bestellingen gedaan en alle 4 de bestellingen: heerlijk, heel snel bezorgd en nog heel goed warm. Tot de volgende!
10 nov 2023 om 8:16 Warm, lekker en snel!
7 nov 2023 om 22:47 Lekker warme eten en op tijd